top of page
  • Writer's picturetreco Oy

Miro Karttunen Advisory boardiin tukemaan kasvua ja modernin palvelukokonaisuuden kehittämistä

Päivitetty: 11. maalisk.
15.12.2023 Espoo — Kokonaisvaltainen kiinteistövarallisuuden kumppani treco on nimittänyt Miro Karttusen osaksi yhtiön Advisory boardia. Nimitys tähtää trecon kasvun tukemiseen ja modernin palvelukokonaisuuden kehittämiseen yhtiön strategian mukaisesti.


Karttunen on kokenut kiinteistövarallisuuden johtamisen ammattilainen. Hän on toiminut kiinteistöalalla monipuolisesti erilaisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä Pohjoismaissa sekä Baltiassa, joista viimeisimpänä Newsecin Suomen Property Asset Management -toimintojen toimitusjohtajana.


”Olemme innoissamme saadessamme Miron kaltaisen kokeneen ammattilaisen joukkoomme. Hänen ainutlaatuinen kokemuksensa kiinteistövarallisuuden johtamispalveluiden kehittämisestä yhdistettynä näkemykseen toimialan tulevaisuudesta tulevat olemaan korvaamaton voimavara, kun kehitämme palveluitamme entistä kattavammiksi” kertoo trecon toimitusjohtaja Nikodemus Nousiainen.


Karttunen tuo trecon Advisory boardiin vankan kokemuksensa kiinteistöportfolioiden optimoinnista ja arvonluonnista täydentäen aikaisempaa Nico Yläsen nimitystä. ”On hienoa saada mahdollisuus olla mukana tukemassa trecon kasvutarinaa sekä kehittämässä modernia palvelukokonaisuutta asiakkaiden tarpeisiin”, Karttunen kommentoi.


treco:n palvelumalli yhdistää institutionaalisten toimijoiden ammattimaisuuden sekä pienten organisaatioiden ketteryyden ja yrittäjähenkisyyden. Hyödyntämällä uusimpia teknologisia innovaatioita yrityksen toiminta on järjestelmällistä ja aina ajantasaiseen dataan pohjautuvaa. Mikäli olet kiinnostunut tulosperusteisesta manageerauksesta, asuntokokonaisuuksien vuokravälityksestä tai asiantuntijapalveluistamme, ota yhteyttä tai soita +358 44 971 3271.


Lisätietoja nimityksestä ja yrityksen palveluista saa vierailemalla www.treco.fi/palvelut tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Nikodemus Nousiaiseen +358 44 971 3271, nikodemus@treco.fi
Comments


bottom of page