top of page
treco_blogi_markkinanäkemystä.png

Research by treco.

About Me.

Research by treco. tarjoaa ajankohtaista markkinatietoa monipuolisen datan sekä asiantuntevan tiimin avulla. Oli kyseessä sitten potentiaalisen ostokohteen analyysi, salkun strategian määrittely tai vaikka alueen vuokratason selvittäminen, autamme mielellämme. Tarjoamme räätälöityjä markkinaraportteja ja -analyysejä tarpeidesi mukaisesti.

Alueanalyysi

Alla ladattavia esimerkkejä tuottamistamme analyyseistä ja katsauksista Alueanalyysien muodossa: 

Katajannokka

00160 Helsinki

Katajannokalla asuntokuntien määrä on kasvanut vuodesta 2010 ja sen odotetaan kasvavan edelleen vuoteen 2030 mennessä; erityisesti eläkeläisten osuuden ennakoidaan kasvavan. Alueella asuu pääasiassa korkea- ja keskituloisia, ja alue tarjoaa hyvät palvelut kuten julkisen liikenteen sekä ruokakaupat. Keskineliövuokrat ovat laskeneet viime vuosina.

Yliopistonmäki

20500 Turku

Yliopistonmäellä asuntokuntien määrä on kasvanut vuodesta 2010 ja odotetaan kasvavan maltillisesti vuoteen 2030; erityisesti nuorten sinkkujen ja pariskuntien osuuden ennustetaan kasvavan. Alueella asuu suhteellisen paljon matala- ja keskituloisia sekä opiskelijoita, ja se tarjoaa laajan valikoiman julkisen liikenteen pisteitä ja ruokakauppoja. Keskineliövuokrat alueella ovat nousseet viime vuosina.

Kaleva

33540 Tampere

Kalevassa asuntokuntien määrä on kasvanut merkittävästi vuodesta 2010 ja odotetaan jatkavan kasvuaan vuoteen 2030; erityisesti ilman lapsia asuvien 35+ vuotiaiden osuuden ennustetaan kasvavan. Alue on monimuotoinen tulotason suhteen, palvelut ovat saavutettavissa, ja keskineliövuokrat ovat olleet nousussa viime vuosina.

Mäki-Matti

40700 Jyväskylä

Mäki-Matissa asuntokuntien määrä on kasvanut voimakkaasti vuodesta 2010, mutta kasvun ennakoidaan pysähtyvän vuoteen 2030 mennessä. Alueella asuu pääasiassa matala- ja keskituloisia sekä suhteellisen paljon opiskelijoita. Alueella on hyvät julkisen liikenteen yhteydet sekä peruspalvelut, ja keskineliövuokrat ovat nousseet lievästi viime vuosina.

Lataa tästä esimerkkianalyysit

Ota yhteyttä

Eemeli Karlsson

Co-Founder, Analysis & Research

+358 44 283 6062

eemeli@treco.fi

Nikodemus Nousiainen

Co-Founder, CEO

+358 44 971 3271

nikodemus@treco.fi

bottom of page