top of page

treco.

Tiimimme koostuu kahdeksasta asiantuntijasta. Monipuolinen tausta Suomen ja maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista yhdistettynä kokemukseen kiinteistöalalta varmistavat laadukkaan lopputuloksen. Kaiken toimintamme lähtökohtana on asiakkaidemme tarpeet sekä molemminpuolinen luottamus.

treco_nikodemus nousiainen

CEO, Co-Founder

Nikodemus Nousiainen

Nikodemus toimii trecon toimitusjohtajana ja on yksi perustajista. Ennen trecoa hän toimi Deloitten Real Estate -tiimissä Helsingissä. Nikodemus on opiskellut strategista johtamista Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

nikodemus@treco.fi

+358 44 971 3271

treco_eemeli karlsson

Analysis & Research, Co-Founder

Eemeli Karlsson

Eemeli vastaa trecolla analyyseistä ja on yksi perustajista. Ennen trecoa hän työskenteli KPMG:llä Senior Analystina Finance Strategy & Transformation -tiimissä. Eemeli on kauppatieteiden maisteri Vaasan yliopistosta.

eemeli@treco.fi

+358 44 283 6062

treco_juhani.png

Business development, Co-Founder

Juhani Juujärvi

Juhanin vastaa liiketoiminnan kehityksestä ja on yksi perustajista. Ennen trecoa hän toimi aTalentilla Senior Account Managerina. Juhani on opiskellut Tampereen yliopistossa ja Maanpuolustuskorkeakoulussa.

 

newsec-miro-karttunen_edited_edited.jpg

Advisor

Miro Karttunen

Miro on osa trecon Advisory boardia. Hän on toiminut kiinteistöalalla monipuolisesti erilaisissa asiantuntija- ja johtotehtävissä Pohjoismaissa sekä Baltiassa, joista viimeisimpänä Newsecin Suomen Property Asset Management -toimintojen toimitusjohtajana. 

treco_väinö mettiäinen

Chairman, Co-Founder

Väinö Mettiäinen

Väinö on yksi trecon perustajista ja hallituksen puheenjohtaja. Aikaisemmin hän toimi Grant Thorntonilla konsultoinnin tehtävissä. Väinö on opiskellut laskentatoimea sekä kiinteistötaloutta Aalto-yliopistossa.  

vaino@treco.fi

+358 40 704 0240

treco_christina ahola

Marketing

Christina Ahola

Christinan toimenkuvaan kuuluu markkinointi sekä trecon visuaalinen ilme. Ennen trecoa hän työskenteli Edenredillä digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Christina on kauppatieteiden maisteri Tampereen yliopistosta.

treco_Nico ylänen

Advisor

Nico Ylänen

Nico kuuluu trecon Advisory boardiin. Hän on toiminut kiinteistöalalla kehitysjohtajana sekä erilaisissa asuntosijoittamisen ja kiinteistökehityksen tehtävissä. Nico on opiskellut Tampereen yliopistossa.

bottom of page