top of page
  • Writer's picturetreco Oy

treco vahvistaa operatiivista kyvykkyyttään nimittämällä Nico Yläsen neuvonantajaksi

7.11.2023 Espoo — Asuntoportfolioiden manageerausyhtiö treco on nimittänyt Nico Yläsen neuvonantajakseen. Nimitys tähtää trecon operatiivisen kyvykkyyden sekä palvelutarjooman vahvistamiseen yhtiön strategian mukaisesti.


Ylänen tuo mukanaan laajan asiantuntemuksen ja kokemuksen asuntoportfolioiden manageerauspalveluiden kehittämisestä sekä asiakaslähtöisistä ratkaisuista erityisesti yksityissijoittajien tarpeisiin. Monipuolinen ura asuntosijoittamisen parissa erilaisissa rooleissa ovat omiaan luomaan arvoa tuovia ratkaisuja myös trecon asiakkaille.


"Nico Yläsen laaja kokemus manageerauspalvelujen kehittämisestä ja syvällinen ymmärrys asuntomarkkinoiden dynamiikasta ovat korvaamattomia, kun tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yhä parempaa palvelua," sanoo trecon toimitusjohtaja Nikodemus Nousiainen. "Nicon liittyminen tiimiimme vahvistaa asemaamme ja auttaa meitä kehittämään entistä vaikuttavampia palveluita asuntosijoittajille."


Uuden nimityksen avulla treco pyrkii kehittämään asiakaslähtöistä toimintatapaansa vieläkin korkeammalle tasolle tähdäten ei pelkästään hallinnointipalveluiden, vaan kokonaisen ekosysteemin kehittämiseen asiakkaidensa kasvun ja menestyksen tueksi.


"Olen innoissani mahdollisuudesta työskennellä trecon kanssa," sanoo Ylänen. "Odotan innolla, että pääsen hyödyntämään tietämystäni ja kokemustani edistääkseni yrityksen tavoitteita ja auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan heidän sijoitustavoitteensa."


trecon palvelut kattavat koko spektrin perinteisestä hallinnoinnista rahastojen salkunhoitoon, tarjoten asiakaslähtöisen ja vaivattoman kokemuksen. Yläsen nimitys korostaa yrityksen sitoutumista innovatiivisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen.


Lisätietoja nimityksestä ja yrityksen palveluista saa vierailemalla www.treco.fi/kumppaneille tai ottamalla yhteyttä toimitusjohtaja Nikodemus Nousiaiseen +358 44 971 3271, nikodemus@treco.fi

Comments


bottom of page